1404/5/20 آنالیز تخصصی آفلاتوکسین های BوG در مواد غذایی آفلاتوکسینها یکی از خطرناکترین سموم طبیعی هستند که توسط برخی قارچهای آسپرژیلوس روی مواد غذایی مانند غلات، خشکبار، بادامزمینی و ادویهها تولید میشوند. دو نوع اصلی این سموم که بیشترین نگرانی را ایجاد...
1404/5/20 آنالیز تخصصی باقیمانده سموم و آفت کشها در مواد غذایی باقیمانده سموم و آفتکشها در مواد غذایی یکی از مهمترین دغدغههای سلامت عمومی در جهان امروز است. استفاده گسترده و گاهی غیرمجاز از انواع سموم کشاورزی برای مقابله با آفات و بیماریها، باعث باقی ماندن مقادیر...
1404/5/20 آنالیز تخصصی جیوه در مواد غذایی – تماس: 09129483137 جیوه یکی از فلزات سنگین بسیار خطرناک برای سلامتی انسان است که حتی در مقادیر کم نیز میتواند اثرات مخرب بر سیستم عصبی، کلیهها و کبد داشته باشد. وجود جیوه در مواد غذایی، بهخصوص ماهیها و محصولات دریایی،...
1404/5/20 آنالیز تخصصی آرسنیک | 09129483137 آرسنیک یک شبهفلز طبیعی است که در پوسته زمین وجود دارد و میتواند از طریق آب، خاک یا فرآیندهای صنعتی وارد زنجیره غذایی شود. اگرچه در برخی مواد غذایی به مقدار بسیار کم یافت میشود، اما آرسنیک معدنی (Inorganic...
1404/5/20 آنالیز تخصصی کادمیوم | 📞 شماره تماس: 09129483137 کادمیوم (Cadmium) یکی از فلزات سنگین و سمی است که به دلیل پایداری بالا و تمایل به تجمع در بدن، تهدیدی جدی برای سلامت انسان به شمار میآید. این فلز عمدتاً از طریق فعالیتهای صنعتی و آلودگی محیطزیست وارد...
1404/5/20 آنالیز تخصصی سرب در مواد غذایی | 09129483137 آنالیز مواد غذایی فرآیندی است که در آن ترکیبات شیمیایی، ارزش تغذیهای، وجود آلایندهها، فلزات سنگین، سموم و میکروارگانیسمها در مواد غذایی بررسی و اندازهگیری میشود. این کار برای حفظ سلامت مصرفکنندگان،...