1404/5/20 آنالیز تخصصی عسل | آزمایشگاه دقیق شیمی آزما 📞 تماس:... عسل یکی از مهمترین محصولات طبیعی است که به دلیل خواص تغذیهای و درمانی فراوان، جایگاه ویژهای در رژیم غذایی انسانها دارد. اما به دلیل احتمال وجود ناخالصیها، تقلب و آلودگیهای شیمیایی و میکروبی، انجام...
1404/5/20 آنالیز تخصصی آفلاتوکسین M1 در لبنیات | 📞 تماس: 09129483137 آفلاتوکسین M1 یکی از خطرناکترین و سمّیترین ترکیبات طبیعی است که به صورت مستقیم وارد لبنیات میشود و سلامت مصرفکنندگان را تهدید میکند. این ماده سمّی از طریق تغذیه دامها با خوراک آلوده به آفلاتوکسین...
1404/5/20 آنالیز تخصصی آفلاتوکسینهای BوG در مواد غذایی آفلاتوکسینها یکی از خطرناکترین سموم طبیعی هستند که توسط برخی قارچهای آسپرژیلوس روی مواد غذایی مانند غلات، خشکبار، بادامزمینی و ادویهها تولید میشوند. دو نوع اصلی این سموم که بیشترین نگرانی را ایجاد...
1404/5/20 آنالیز تخصصی باقیمانده سموم و آفت کشها در مواد غذایی باقیمانده سموم و آفتکشها در مواد غذایی یکی از مهمترین دغدغههای سلامت عمومی در جهان امروز است. استفاده گسترده و گاهی غیرمجاز از انواع سموم کشاورزی برای مقابله با آفات و بیماریها، باعث باقی ماندن مقادیر...
1404/5/20 آنالیز تخصصی جیوه در مواد غذایی – تماس: 09129483137 جیوه یکی از فلزات سنگین بسیار خطرناک برای سلامتی انسان است که حتی در مقادیر کم نیز میتواند اثرات مخرب بر سیستم عصبی، کلیهها و کبد داشته باشد. وجود جیوه در مواد غذایی، بهخصوص ماهیها و محصولات دریایی،...
1404/5/20 آنالیز تخصصی آرسنیک | 09129483137 آرسنیک یک شبهفلز طبیعی است که در پوسته زمین وجود دارد و میتواند از طریق آب، خاک یا فرآیندهای صنعتی وارد زنجیره غذایی شود. اگرچه در برخی مواد غذایی به مقدار بسیار کم یافت میشود، اما آرسنیک معدنی (Inorganic...